Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Coronavirus finns överallt

Många läkare tror att alla i samhället kommer att få corona i olika utsträckning. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Barn som går i skolan kan verka helt friska men de går omkring och smittar andra med viruset.

Tänk efter före för att slippa coronavirus. Du måste använda olika typer av desinfektion. Handdesinfektion får du med en bra handtvål som är antibakteriell.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Många virussjukdomar överlever handsprit. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Bakteriedödande tvål dödar virus snabbt och lätt. Se till att du gör på samma sätt när du är hemma. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Allt börjar med en bra tvål. Handsprit hjälper inte mot coronavirus!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Immunförsvaret kan stärkas och förbättras. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Försök att undvika stress, det kan ha dåliga effekter på immunförsvaret.

Försök att tänka positivt och lyssna inte på alla domedagsprofeter, då kan du få ett bättre immunförsvar. Tänk också på vad du äter. Då kan du hålla dig frisk.

Vitamin C är viktigt. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. Bästa märket är IONplus.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Det går också att använda smart ytdesinfektion mot bakterier och virus. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Coronavirus verkar gilla plast, då viruset kan överleva under flera dagar på ytor av plast. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Smittstopp Information Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Nätbutikerna kan fortfarande ha ett lager.se och köpapris.se.