Känner du till influensa symtom och vad du kan göra mot smitta?

Kan du symtomen för influensa. De flesta har varit med om influensasmitta tidigare och vet hur det känns. Den som har influensa symtom får ofta ont i leder och känner sig trött. Vissa virus kan göra att vi mår illa och att vi spyr.

rengöringsspray

Varje år kommer säsongsinfluensan och beroende på hur viruset ser ut kan vi reagera lite olika. Smitta kan ge olika symtom. Corona dök upp i världen under våren 2020. Behovet av virusskydd ökade då.

Skydda dig mot smitta innan du drabbas av den

Gör vad du kan för att stärka ditt immunförsvar. Finns som pulver till en bråkdel av priset mot tabletter. Om du vill ha vitaminen i pulverform så ska du leta efter askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Dr Annika Dahlqvists har mycket matnyttig information i ämnet.

Du måste skydda dig innan viruset bryter ut. Börja innan du får influensa symtom. Du kan behöva intensivvård och det är ju inte så kul.

Skydda dig innan du får influensa symtom och drabbas av smitta. Vi tipsar dig om hur du ska göra! Lättare kan det inte vara. Bry dig inte om att köa för handsprit. Handspriten biter inte mot vissa bakterier.

Prova att tvätta händerna istället

Om du köper en antibakteriell handtvål så får du ett visst skydd. Faktum är att handtvätt är en mycket effektiv form av handdesinfektion. Många gånger bättre än desinfektionssprit som kanske inte ens fungerar mot influensa.

Många tänker inte på hur bra tvålen egentligen är. Det är viktigt att du följer tvättrutinerna. Skölj noga. Det här kan fungera bättre än handsprit mot virus.

Ofta undrar man vad man ska ha handspriten till.

Ofta har man att handsprit ska vara så bra. Så är det inte. Viruset måste dö. Vissa virus sprids genom luften. Det är bra med rena händer.

Det är känt att handsprit inte dödar några av våra vanligaste virussorter. alcogel Iinfluensa symtom kan inte botas med handsprit. Det enda du behöver är tvål och vatten. Smitta kan segra över handspriten.

Så gör du för att skydda dig mot smitta

Om någon har influensa symtom så ska du inte gå nära dem. Det gäller alla. Du kan använda ytdesinfektion.

Använd det på handtag. Tvålen är inte viktigare än sprayen. En antibakteriell spray kommer åt där du annars kanske inte hade gjort rent.

På så sätt kan du minska risken för smitta. Ha alltid lagret påfyllt.