Latest

Använd grape tonic i dina drinkar

Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Innan du börjar att planera för de drinkar du ska blanda i Sodastream måste du köpa alla ingredienser. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

läskkoncentrat

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Ha maskinen på stand-by. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Mycket stark smak, man kan ta häften Indian Tonic och hälften sockerfri Sockerdricka så blir det i styrka som Grapetonic.

Barn måste dricka alkoholfritt

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. Det blir ett bra komplement till drinkarna med alkohol.

Med en läskmaskin så kan du till exempel göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Du bör ha extra kolsyra hemma. När du behöver lite kolsyra, då är den redan slut. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB brukar säljer produkterna.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Våga experimentera

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Du kan kombinera hejvilt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Du kan också googla efter tips.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan ändra smaken på vin också. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Mixa smaker fritt. Du får rätt färg och smak. grape tonic Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Groggen kan flöda fritt. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.