Bolaget som har kapacitet att leverera handdesinfektion i Sverige syns inte i sökmotorerna

Det går inte att få tag på tvålpumpar någonstans i EU. Du kan inte få tag i glycerin heller. Priserna skenar pga. coronaviruset.

De enda leverantörerna som har kunnat leverera i ett kör är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I sortimentet hittar du även C-vitamin som pulver.

Ingen känner till dem. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

antiseptisk

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Då kan man lättare bli smittad.

Om man vill ha alkoholfri handdesinfektion så går man bet. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De blir förbjudna när viruset försvinner.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Hos desinfektionsfabriken.com kan du köpa desinfektionsmedel för alla användningsområden.com. Man kan säga att det är en grossist.

Vissa desinfektionsmedel kan blandas med vatten. På så sätt kan du hålla priset nere.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Bolaget bakom produkterna heter Gert Strand AB. Företaget säljer bland annat tomflaskor och desinfektionsmedel. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

Det har skyndat på produktionen och leveransen.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Använd tomflaskor som finns i hemmet och fyll på med desinfektionskoncentrat. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Nu fortsätter man att utveckla nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. desinficera Hinken kan användas som rengöringstunna för skyddsglasögon och visir också.

Spray för visir och skyddsglasögon är ny. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Många besökare kommer därifrån.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.