Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

Många har coronavirus utan att veta om det. coronavirus har blivit ett nytt ord som alla känner till. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Vi kan även få smittan från djur. Det är enklare än du tror. Djur kan få mängder av virus som sedan kan överföras via pussar.

smitta

Då har allt dragit igång. Du har förvandlats till en smittbärare. Först sa man att influensa och corona var samma sjukdom.

Man vet hur man ska hantera en säsongsinfluensa. Forskare säger att smittotiden för cononavirus är flera veckor. Den som har en bakteriedödande spray går inte säker för det.

Vad är symtomen då du har smittas av coronavirus?

Vi lär oss mer om symtomen för var dag. Feber är ett vanligt symtom. Uppvisar du några av dessa symtom så kan du mycket väl vara smittad. Rekommendationen är då att man stannar hemma.

Andra symtom påminner om vanliga influensa symtom. Det är vanligt med huvudverk. Man kan också bli trött. Då ska man söka hjälp. Vänta inte för länge.

Ingen reagerar lika på coronavirus

Symtomen varierar vid coronavirus. Många i USA har tappat luktsinnet till följd av viruset. I Sverige verkar vi ha klarat oss ifrån det.

Alla som smittas reagerar olika. Det är olika hur svårt sjuk man blir.

Ska du testa dig?

Det kan vara aktuellt om du har många symtom. Testar du dig så kan du kanske få cononavirus bekräftat och vidta rätt åtgärder. Rätt tips och råd är viktiga.

Men om du ändå är hemma och inte behöver gå ut kanske du inte behöver testa. Man kan vara hemma. En tid senare är man frisk och då behöver man inte isolera sig längre.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Det är möjligt att hjälpa det egna immunförsvaret genom att äta C-vitamin. Du kan öka dosen till 5 gram C-vitamin om dagen om du blir smittad.

Många i USA väljer att äta kolloidalt silver. handtvål Man kan köpa det i Sverige också.

Många väljer att spraya kolloidalt silver på frukt och grönt för att döda smitta. coronaviruset dödas om där finns något. IONplus och Holistic säljer bäst.