Latest

Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Dessutom gör du en insats för miljön.

festmust

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. Det ger en godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa flaskan. 5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

Det är roligt och du kommer att märka hur mycket pengar du sparar. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. De innehåller 80 % mindre socker. must De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smak

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Prova olika smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.