Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Tvål är oftast bättre än handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Men det är inget substitut för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Många glömmer handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Dina händer är smittbärare igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Använd handskar om du är ute. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Använd en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Sprayen fungerar överallt.

bakterier

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

De flesta är oroliga för influensa just nu. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Sura ut på nätet och köp hem produkten.