Latest

Kan det verkligen vara gott med sockerfri läsk?

Det är klart att sockerfri läsk är gott. Men de som står på hyllan i din lokala butik är inte goda. Det må vara hänt att de är sockerfria men de innehåller sötningsmedel istället.

Men det finns sockerfri läsk som smakar gott, fabrikat Aromhuset som finns on-line på allt-fraktfritt. Välj mellan 25 olika smaker till kolsyrat vatten.

hemläsk

Det är skillnad med hemläsk. Då styr du själv över processen. Den är inte alls lika dyr.

Så enkelt är det att göra sockerfri läsk. Du hjälper dessutom miljön på traven.

Många vill ha sockerfri läsk.

Hälsan är viktigt för många svenskar. Vi fäster stort värde vid kost och träning. Många kritiserar sockret idag. Men att sluta med socker är inte så enkelt.

Du kanske vill vara hälsosam men ändå dricka läsk? Läsken har ju ändå en central plats. Sockerfri läsk kan vara början på en ny lyxrutin. Bästa märket och i praktiken det enda goda är Aromhuset. Köp dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan alltså dricka bubbelvatten som är smaksatt och som till och med smakar sött utan att bli tjock. Du blir inte hyperaktiv. Du sparar mycket pengar med hemläsk.

En smak för varje tillfälle

Du får ett godare liv med en läskmaskin. Du kan välja olika essenser efter eget tycke och smak. Du kan använda en bordsvattenarom som är helt utan socker och utan ämnen som ska ge sötma.

Det smaksatta mineralvattnet som säljs i butik kostar en del. Den som har en Sodastream läskmaskin hemma lägger inte pengar på detta. Att göra eget bordsvatten är enkelt.

Essensen som är till för detta gör att bordsdrycken blir intressant och en del av vardagsfesten. Det finns drygt 25 smaker på allt-fraktfritt och t. en koppling så man kan koppla sin läskmaskin till en stor kolsyreflaska, som på en pub. Vore kul om någon miljömedveten lunchrestaurang började servera egenkolsyrat vatten i halvlitersflaskor.

Många ser läsk som onyttigt. Det måste inte vara sant. Du kan leva nyttigare med sockerfri läsk. Drick den varje dag om du vill. Det är bara att köra igång maskinen.

Cola Zero är populärt. sockerfritt läskkoncentrat Testa dig fram och hitta den läsk som du gillar bäst. Det är inte så dumt att variera. Bjud gästerna på deras favoritdrycker.

Bra alternativ för gäster med olika dieter

Du kanske är van med sockrad läsk? Pommac och julmust passar inte alla. Då är det bra om du kan erbjuda sockerfri läsk. Alla får samma drycker.