Kan jag bli av med coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Pandemin kan lösas på flera sätt. Börja med att tvätta händerna.

Så ska du tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. För ett bra resultat så måste du tvätta händerna i minst 20 sekunder. Därefter är det bara att spola av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Använd bara rena handdukar. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Nu vet man att coronavirus även kan finnas på jobbet

Men det är inte bara händer som kräver desinfektion för att du ska få ett bra virusskydd. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Forskare säger att det rör sig om upp till tre dagar. Prova gärna en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det här är smidigt och mycket enkelt.

desinfektion

Behandla även sådant som du tar med dig hem. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Tänk på immunförsvaret

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Är billigare i pulverform.
Det räcker med 1 gram. Alla är överens om att redan vid 0,2 gram gör det nytta. Vissa säger helt andra mått.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. desinficering Vissa får effekt av det andra inte. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Alla virus dör då. Många gillar IONplus.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Skolorna kan inte följa alla rekommendationer. Man ska hosta i armhålan.
Det nya viruset lever längre än andra virussorter. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Näsdukar och servetter är bra att ha. Var kritiskt till tips och råd. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Du kan använda handskar överallt. Det är viktigt att de är täta mot virus. Kom inte åt en massa ytor med handskarna. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. De har ingen verkan alls.

Var noggrann var du sätter händerna. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Så länge som du tvättar händerna.