Köp en luktborttagare och få fräscha skor

I Sverige tar vi ofta av oss skorna när vi är inomhus. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Du kan försöka att fråga dem runt omkring dig men det är inte säkert att de ger dig ett svar.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

allt-fraktfritt.Har både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

odörspray

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

Du kan givetvis ta bort dålig lukt från dina fötter med fotbad och fotspray. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. få bort fotsvett Det löser problemet. Skyddet är optimalt och håller länge.

En spray – flera användningsområden

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Du kan börja med dina dagliga skor, sedan kan du spray vinterskorna i källaren också. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Ta bort kräklukt, behandla sportutrustning som ständigt stinker och se till att kattlådan inte gör det omöjligt att vistas på toaletten med luktborttagaren som fungerar för allt. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Var varsam med andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Det är inget vi rekommenderar.