Latest

Många vill ha handsprit på apoteket just nu därför kan det vara brist på desinfektionssprit just nu

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. På senare tid har många blivit besvikna när man har märkt att desinfektionssprit inte har fungerat.

desinfektion

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Katjonisk handdesinfektion är bra att ha till hands oavsett om folk omkring dig uppvisar influensa symtom eller inte.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Har du en bra handtvål och en antibakteriell spray kan du lätt se till att händer och ytor är utan farliga virus och bakterier.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Då gäller det att vidta åtgärder. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Försök att byta kläder så ofta det går. Ta inte ytterkläderna med in. Kläderna är nog inte smittade då. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Prova att använda sprayen på frukt. På så vis dödar du virus. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Om du vill ha en god ytdesinfektion så kan du spraya

Handtvätt och rena ytor är a och o. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Se till att du inte får slut på handtvål. Tänk inte bara på badrummet. Glöm inte bort att köpa till köket. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.