Med diskmedel och glycerol gör du egna såpbubblor

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Sedan är det bara att köra.

Såpbubblor engagerar både stora och små.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Detta är ett riktigt billigt nöje.

Ska man köpa glycerin online?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. Det behövs en speciell sort för att göra fina bubblor.

Bäst är att handla online på tex. allt-fraktfritt.Allt-frakfritt.se har billig glycerol. vegetabilisk glycerin köpa Då sommaren är lång så kan man ju bunkra upp på en gång.

Är glycerin säkert?

vegetabiliskt

Kan jag använda flytande tvål i badkaret? Ja, om man sväljer tvålen, men vem gör det? Det är samma med glycerin. Man ska inte äta det direkt. Överallt finns ju glycerin.

Att göra bubblor med medlet är ingen fara. Det är bara att leka på.

Hur ska jag göra?

Man måste ha ett bra verktyg. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Gör gärna olika verktyg och byt fram och tillbaka. Man kan prova både ute och inne så länge man är försiktig och inte halkar.