Nu finns det en specialbutik med fyllda lager av desinfektionsmedel till företag och vårdinrättningar

Onlinebutiken desinfektionsfabriken.com levererar till både företag och kommuner i hela landet.

Företag som behöver olika sorters desinfektionsmedel i till sin verksamhet eller för hygienen i livsmedelsindustri eller vården.

Du kan inte få tag i tomflaskor någonstans. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Priserna skenar.

Desinfektionsfabriken.com har inga problem med sina leveranser. Företaget säljer även C-vitamin som pulver.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. I det flesta fall är desinfektionsmedel ett par biocider.

bakteriedödande

Våra produkter produceras på ett annat sätt. För att desinfektionsmedlet ska vara effektivt så måste biociden kunna bryta ned smuts och andra partiklar som har ansamlats på en yta.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
Produkterna innehåller även extra mycket tensid. Smutsen har ingen chans.

På så sätt kan biociden göra det som den är till för.

Preparaten har en positiv laddning. positivt laddade. Negativt laddade virus dras till den positiva laddningen.

Så inte nog med att de angrips av biocid som är mild mot huden men många gånger starkare än handsprit, de blir även angripna fysikaliskt med elektrisk positiv laddning.

Produkten är skonsam mot huden även om du använder den under en längre tid. Handsprit tvättar bara bort det naturliga fettet. Ditt skydd går ner och du kan smittas lätt.

desinfektionsfabriken.com har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Smittstopp säljer en bakteriedödande tvål.

Genom att späda ut koncentratet kan man sänka kostnaderna. Priset kan sänkas med flera hundra procent.

5 liter räcker till 250 liter desinfektionspreparat. Många flaskor blir det. Du räddar miljön med en sådan insats. Du sparar även in på produktionen.

Det gäller att anpassa sig. Man har ställt om produktionen från fat till flaska.

Därför kan desinfektionsfabriken leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Om du vill rengöra visir så måste du använda ett triple action desinfektionsmedel. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. Köp det gärna som 1-liters koncentrat.

Medlet kan med fördel användas på tvättbara munskydd när det har spätts ut. Om du hellre vill så kan du köpa ett visirbad.

Det förhåller sig så att desinfektionsfabriken.com startade för att förse vårdföretag med livsviktiga produkter för att bekämpa virus.
Koncentratet är billigare än plastflaskorna.

Coronaviruset.info rekommenderar produkterna.info.