Latest

Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Dessutom gör du en insats för miljön.

kolsyremaskin

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. På så vis får du en godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En flaska ger 12,5 liter. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. köpa läskkoncentrat festmust Det kommer att uppskattas av din familj.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Det ändrar du med läskkoncentrat.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova lite olika varianter och smaker. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Din läsk smakar bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.