Latest

Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Var förberedd när gästerna kommer. Då måste det finnas rätt drycker. De flesta gillar sockerdricka. Det livar upp bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

bordsvattenaromer

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. En dryck med smak av Sverige. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

Både barn och vuxna tycker om smaken. Den är enkel att tycka om. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Om du gör en egen sockerdricka så kan du smaksätta den som du vill.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Den rätta smaken är vad som behövs. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Var redo när det vankas fest.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Resten är som vanligt. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Smaksatt mineralvatten är inte farligt. Sockerdricka pris Socker är inte farligt per automatik. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Servera snyggt

Det handlar om hur du lägger upp det. Det är klart att den läsk man gör hemma inte ser ut på samma sätt som den i butik. Det kan smaka bra ändå. Använd de fina glasen.

Det går också att hälla på kanna men då finns risken för att bubblorna snabbt försvinner. Testa och se. Krydda gärna till det.

Den passar bra med citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Det uppfattas som friskt.