Ökad produktion med en modern etikettmaskin

Det har ingen betydelse hur många etiketter du ska applicera Att tillämpa ett professionellt arbetssätt spar mycket pengar. Om arbetet inte ska läggas ut på en legooperatör så gäller det att ha en bra etikettmaskin som klarar av etikettering på ett bra sätt.

Maskinen måste vara väl anpassad för uppdraget. En manuell etikettmaskin kan faktiskt vara väldigt bra. De är enkla att använda och du blir färdig snabbt.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Etiketten kan bli oläslig om den placeras på fel ställe. Om saker som streckkod skrynklas för att etiketten inte hamnar på rätt plats så är det ett problem.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer maskiner som löser problemet.

Det måste vara enkelt att placera etiketten. Om man ska använda sig av en maskin vill man ju ha någon nytta av den. Det spelar ingen roll vilka etiketter som används. Man laddar maskinen med etiketter på rulle och sedan så ska det bara vara att dra igång appliceringen.

etikettskrivare

Köp en maskin för etikettering till jobbet

Det finns lite olika typer av etiketteringsmaskiner. Rätt val är det som kommer att passa den egna produktionen allra bäst. Läs in dig på den produkt som du vill köpa. Det kan faktiskt vara så att de enklare modellerna är att föredra.

Större volymer med etiketter för produkter

Om det handlar om större volymer så kan du köpa en egen maskin. Det finns prisvärda produkter att köpa. De ser bra ut och märkningen blir enkel då man kan sköta den manuellt.

Kanske har du personal som kan ansvara för etiketteringen? Om man inte har det så kan man anställa någon.

Det blir dyrt att ta in externa aktörer. Du kan göra det hemma.

Du kan be någon att fakturera.

På företaget kostar en lön 1 krona för 15 sekunder. Att sätta på en etikett kan kosta 2 kronor. En hemmafru kan göra det mycket billigare.

Du får ett bättre resultat med rätt märken

Du måste köpa rätt etiketter. De måste sitta fast. Om märkena inte fastnar så spelar det ingen roll vilken etiketteringsmaskin du använder. Då blir det en röra och det kan spilla dyrbar tid.

Det är viktigt att tänka på etiketternas kvalitet när du väljer etikettmaskin. självhäftande papper Om du ska sälja in produkten till någon så måste ju etiketten vara snygg. Lägg därför den tid som krävs på att hitta rätt form av etiketter för varje projekt.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. Den är billigast på dustin.se

För färgutskrifter i fotokvalitet är det Epson7500G skrivare som gäller. Den kostar men utskrifterna per etikett blir billiga. Man kan googla.

Högblanka fotokvalitet etikettpapper på rulle i Sveriges största sortiment finns på allt-fraktfritt.

Fråga om råd eller testa dig fram. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.