Om du har glycerin hemma då kan du ta hand om det mesta

Det här är glycerinDu kanske har läst om detta online. Glycerinet kan användas på många olika sätt då det är en alkohol. Den som dricker vin känner säkert till Glycerin (Glycerol) då det är en beståndsdel i vin som ger fyllighet.

Ett annat namn är glycerol som har börjat användas i träningsindustrin. Vegetabilisk glycerin används dock av flera kundgrupper än träningsfanatiker.

Du kan använda glycerol till fitness eller till smutsbehandling

Du kan köpa glycerol men de säljer inte så stora förpackningar. Det kan vara klokt att glycerol köpa online i andra butiker som prisad.Hos allt-fraktfritt.Hos dem spar du pengar. Men kom ihåg köp endast glycerin som är godkända.

Köp glycerol i burk eller tub.

Med glycerin kan du till och med få bort envisa fläckar. glycerin köpa Glycerinet läggs på den fläck som ska tas bort, någon timme innan tvätt. Några timmar innan tvätt är att rekommendera för bästa resultat.

Man kan också använda det till hobby. Gör en egen snöglob med glycerolen som en viktig ingrediens. Att blåsa såpbubblor är en fin fritidsaktivitet, om man vill ha större bubblor så kan man tillsätta glycerinet. Det här gör verkligen susen!

Trots att det är ett naturligt ämne så ska det användas med försiktighet.

Glycerinet finns naturligt i människokroppen och används i till exempel hudvårdsprodukter. Läs på baksidan av din hudvårdsprodukt, kanske hittar du ingrediensen där.

Om man vet vad man gör kan man kombinera glycerin med andra gynnande produkter. De som har testat det här och som har överdrivit kan rapportera om magont som resultat. Du kan utan problem köpa färdiga glycerolen-produkter.

Glycerol finns även för invärtes bruk. Det är viktigt att man har koll på vad man stoppar i sig.

Hemmagjord hudvård

såpbubblor

Med glycerin kan du göra dina egna hudvårdsprodukter. Du kan välja på att köpa dyra märkesprodukter eller att göra egna varianter som fungerar minst lika bra. Om det inte funkar som du tänkt så kan du använda det till att ta bort fläckar med istället.