Så använder du sko lukt spray i dina favoritskor

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. Alla drabbas någon gång av skosvettlukt.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

ta

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. De fungerar utmärkt. Om dina strumpor luktar så kan inte sprayen hjälpa dig med det, tyvärr.

allt-fraktfritt.se säljer flera olika sprayer med många användningsområden. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Om du har bra hygien så kommer bra lukt som ett brev på posten

Det kan ju vara så att det är hygienen som gör att skorna luktar. En sådan sak som att man bör byta strumpor varje dag är inte självklart för alla. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Om du sköter din hygien så blir luktborttagningEN mer effektiv. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. Bomull fungerar bra. Bomullen suger upp svetten.

Så får du bort fotsvett från tygskor

Tygskor kan tvättas i maskin. Testa det nästa gång som du ska tvätta. Skon kan dock tappa i färg.

Om du är osäker kan du alltid använda sko lukt spray. Det är en luktborttagning som är mest skonsam mot känsliga tyger.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Man kan spraya under armarna utan att det irriterar. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Behandla med jämna mellanrum så håller du lukten borta. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Luktar det fotsvett så spraya.

Det är bättre att du får bort dålig lukt i skor innan den blir för intensiv. dålig lukt i skor Om det blir för starkt kan det störa andra. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.