Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Många svenskar lider idag av fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

allt-fraktfritt.se finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Skor har också en bortre gräns. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla är inte hälsosamma. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller din hälsa.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Applicera ett lager. Mer behövs inte. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten borta.

Om lukten fortfarande är kvar

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Byt strumpor ofta. Använd nya strumpor varje dag. få dän dålig doft i lägenhet Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Men glöm inte bort dina fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.