Latest

Så enkelt går det att få bort kattkiss lukt

Katter är rena djur. Under normala omständigheter sköter katter sin egen hygien. Men ibland går det fel och det kan vara så att det är du som behöver få bort kattkiss lukt.

få

Så här ska du göra Det finns lite olika sätt och det är klart att du ska försöka använda dig av en metod som inte är farlig vare sig för dig eller för missen. Med Yokoair eller Luktstopparen så kommer du inte att sprida farliga ämnen i rummet.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Att få bort kattkiss lukt kan vara tidsödande men med Luktstopparen så fungerar det. Använd Yokoair. Med denna spray är dålig lukt ett minne blott.

Du använder den där du behöver den. Använd den där katten är. Sprayen kan användas på flera typer av material. Nu kan du rädda gamla plagg och föremål från tippen genom att använda sprayen.

Men du ska inte kasta saker som luktar kattkiss. Den effektiva sprayen gör att röklukt försvinner lekande lätt. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

allt-fraktfritt säljer alla produkter som du kan tänkas behöva.

Lär katten att kissa rätt

Nu kan du lösa kattkiss-frågan en gång för alla. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

När det finns en kattlåda så gäller det förstås också att byta sand ofta. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Om du använder en spray med kvalitet så är det inga problem.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Om de inte är kastrerade kan det bli värre. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. få dän äcklig doft i lägenhet Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Ta bort äcklig doft med detsamma. Ju snabbare du behandlar med en spray som fungerar desto bättre. Du blir av med samtliga otäcka lukter och kan andas normal luft igen.